Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2008

Κλείνει το Υπουργείο Πολιτισμού;;;

Μα καλά είναι δυνατόν ένα κράτος να ασχολείται με το dvd ενός χοντρού που ξενοπήδαγε (χαρακτηρισμός ο οποίος ακούστηκε στις ειδήσεις);

Οι σεισμόπληκτοι ζουν ακόμα σε κοντέινερ από το 99, το ξεχάσαμε.
Κάηκε η μισή ελλάδα το καλοκαίρι, το ξεχάσαμε.
Θα πάρουμε (αν πάρουμε) σύνταξη στα 70, το ξεχάσαμε.
Η Δεη 30% πάνω, το ξεχάσαμε. Το θέμα με τα ομόλογα ξεχάστηκε.
Το φιάσκο του χρηματιστηρίου, το ξεχάσαμε.
Το ψωμί 2.5€, το ξεχάσαμε.
Η βενζίνη στο 1.20€, δε τρέχει κάστανο.

Το πουλί του κο. Ζαχόπουλου δε το ξεχνάμε όμως.
Ούτε βέβαια ότι είμαστε trendy.
Το ότι 23/24 ώρες τα κανάλια παίζουν την κόντρα Θέμου-Μάκη πως να το ξεχάσουμε.
Ποιος έδωσε το dvd, ποιος πήρε το dvd.

Ρε πάτε καλά;
Η ανεργία βαράει κόκκινα, η επαρχία πεθαίνει, η "υπερεργασία" στο φουλ (ε μη δίνουμε κι υπερωρίες) κι ο Κωστάκης προσπαθεί να πατάξει την διαφθορά, άκουσον άκουσον. Ο Γιωργάκης μασάει τα μουστάκια του κι εμείς είμαστε χωμένοι μέχρι το κεφάλι στα σκατά και κάνουμε σκι με τον Θέμο και τον Μάκη. Ένα ολόκληρο κράτος ασχολείται με αυτό. Και να ασχολιόταν με την ουσία του πράγματος να πω πάει στο διάολο. Αλλά όχι, με το παράλογο φυσικά θα ασχοληθεί.

Δε μπορώ να καταλάβω τι διαολεμένη κρίση είναι αυτή που έχει πιάσει τον ελληνικό "λαό" (λαό θέλουν να τον παρουσιάζουν.. έτσι δεν είναι; ) με την "πολιτική" (αμ αυτή; ) του τόπου; Ή μήπως είναι τα μυστικά, οι κόντρες, το σεξ κι η ίντριγκα που κεντρίζουν το ενδιαφέρον του "λαού";

Γιατί έχουν αράξει όλοι μπροστά από τις 42άρες και βλέπουν από το πρωί ως το βράδυ Ζαχόπουλος - κύκλος 1ος;
Γιατί πολύ απλά δεν έχουν τι άλλο να δουν, και δυστυχώς η δύναμη που χρειάζεται για να πατήσεις το τιμημένο off στην τηλεόραση είναι μεγάλη.
Τα παιδιά έχουν λαλήσει με αυτά που βλέπουν κι ακούν και το έχουν γυρίσει στο emo style (το Σάββατο το βράδυ που πήγα μια βόλτα νόμιζα ότι έπαιζα σε κάποιο θρίλερ.. το μετρό γεμάτο emo) αλλά κι αυτά κάπως να ξεσπάσουν θέλουν, άσχετα που έγινε μόδα πλέον.
Η κατάσταση χτυπάει κόκκινο συναγερμό και ο τύπος ασχολείται με ροζ σκάνδαλα.
Τα ναρκωτικά στα σχολεία είναι καθημερινό φαινόμενο και ο τύπος ασχολείται με τα 5.500.000€ του Θέμου.

5.5€ έχει φτάσει ο φραπέ...

Τα σχόλια δικά σας.

1 σχόλιο:

Achtida είπε...

Τι σου φταίνε τα μοσχαράκια φίλε/η!
Αυτά τραβάνε μαρτύρια για να πίνεις γάλα εσύ κι όλοι, κι από 25 χρόνια που μπορεί να ζούνε τα θηλικά, ζούνε 5 από τα μαρτύρια και το ξεζούμισμα!
Το χεις σκεφτεί αυτό ποτέ;
Πώς θέλουμε ζωή χωρίς προβλήματα, με τέτοια αδιαφορία που έχουμε για τον πόνο τον οποίον προκαλούμε για τη διατροφή μας, την ένδυση και το φάρμακό μας(πειράματα)ακόμα και τη πλάκα μας;(τσίρκο, κυνήγι)
Η πρώτη συνέπεια βέβαια, η υγεία κι η θνησιμότητα: Από 1οι στη μακροζωία, πήγαμε 15οι, αλλά κι ο πόνος, τα μαρτύρια που προκαλούμε, δεν γυρίζουν πίσω σε μας, σύμφωνα με τον νόνο του αιτίου κι αιτιατού, σ' έναν κόσμο που ρυθμίζονται τα πάντα από νόμους;Τα θέματα που πρέπει να προωθήσετε, εσείς οι μπλόγκερς, είναι το matrix που μας έχουν επιβάλλει οι έμποροι κι εμείς υπνωτισμένοι τ' αποδεχόμαστε....ποιοί είναι ζώα; τα μοσχάρια;